3 deurskast ELISA

3 deurskast ELISA

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

  • 3 deurskast ELISA
  • 30% aanbetalen
  • Montage mogelijk!
  • Bestellen op krediet
€ 0,00

Beschikbaarheid: 7 tot 14 dagen verzonden

€ 1.125,00

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

Kleerkast met 3 deuren Elisa, MDF wit gelakt, omvat 2 kledingroedes en 6 legplanken.

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

Details

Heeft u veel plaats nodig om uw kleren in op te bergen? Dan is deze kleerkast 3 deuren Elisa de ideale oplossing voor u. Deze stevige kleerkast die gemaakt is uit MDF is modern en strak. Alle drie de deuren van deze kleerkast zijn draaideuren. In deze kleerkast heeft u 2 kledingroedes links en rechts, boven deze kledingroedes heeft u nog 1 legplank en dan heeft nog 4 legplanken in het middenvak. Deze kleerkast is enorm ruim en geschikt om alle kleren van uw dochter/zoon in op te bergen.

Deze kleerkast is geproduceerd uit effen wit gelakt MDF, de lak die hiervoor gebruikt werd is kindvriendelijk en is dus zeer veilig voor uw kind. Deze kleerkast past perfect bij de rest van de meubelen van de Elisa kamer; maar indien u dat wenst dan kan u deze kleerkast ook in een andere kamer plaatsen, dit is perfect mogelijk door zijn eenvoudige, strakke en moderne design, hierdoor past deze kleerkast in elke kamer.

Alle deuren zijn voorzien van het soft close systeem wat betekent dat de deuren heel zachtjes en langzaam vanzelf toegaan. Er is dus geen gevaar dat uw kind met zijn vingers tussen de deur zit.


Structuur: 100% MDF
Kleur: effen wit gelakt
Afmetingen: B. 166 cm, H. 205 cm, D. 57cm
Montage: gemakkelijk met behulp van de bijgeleverde montagehandleiding
Garantie: 2 jaar

Extra informatie

ArtikelnummerVI-COM-LAKL1314
MateriaalMDF gelakt
moeilijkheidsgraad montagegemiddeld. 1 à 3 uur montagewerk. enig gereedschap vereist
Garantie2 jaar volgens europese richtlijnen

Verzending & Retours

 
Verzending
Wij leveren zoveel mogelijk met onze eigen vrachtwagens. Meestal met 2 chauffeurs die uw bestelde goederen, in samenspraak met u, afzetten op het door u gevraagde adres " achter de eerste deur". Hieronder kan u onze leveringskosten vinden, berekend volgens de totale verkoopprijs van uw bestelling.

Retour
Je hebt 15 dagen de tijd om artikels terug te sturen (via bpost), geteld vanaf de leveringsdatum. Om een volledige terugbetaling te bekomen , moeten de producten ongebruikt zijn en in originele niet geopende verpakking. 

Beoordeling

  • Toppers! Snelle levering en goed contact...

    Robert Been
  • Shirley Mikkers
  • Jim Eman
  • MURIEL TAINMONT