Autobed GRAND TURISMO blauw

Autobed GRAND TURISMO blauw

  • 30% aanbetalen
  • Montage mogelijk!
  • Bestellen op krediet
€ 499,00
€ 433,66

Beschikbaarheid:
7 tot 14 dagen verzonden

Autobed Grand Turismo gemaakt uit MDF, wit gelakt. De lattenbodem is inbegrepen, geschikt voor een matras 90x200cm.

Details

Dit autobed is beschikbaar in een witte, blauwe en een rode versie - zal een trendy toets geven aan de kinderkamer. Dit bed heeft verhoogde zijden en is dus 100% veilig voor jouw kleine schat. Het is gemaakt uit MDF en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De lattenbodem is inbegrepen en bestaat uit 5 dwarse latten van 200 cm die steunen op 5 balken. We raden jou onze TAMARAXmatras (90x200cm) aan die speciaal ontwikkeld werd voor kinderen.

Achteraan dit kinderbed is er ook nog een zwarte spoiler. Verder heeft dit prachtige autobed ook nog verchroomde wielen, die levensecht lijken. De montage van dit bed is heel eenvoudig (instructieboekje inbegrepen). De zijkanten van het bed zijn versierd met de typische zwart/wit geblokte vlag uit de racesport. Dit autobed zal zonder twijfel alle jonge autofans kunnen bekoren!

Extra informatie

ArtikelnummerVI-SCGT200B
AfmetingenB/La 110 x H 60 x D/Pr 221 cm
Gewicht58.7900
ModelAUTO
EAN5420070209496
MateriaalMDF
Aantal colli6
moeilijkheidsgraad montageZelf te monteren - niveau 1: zeer weinig montagewerk
Stijlfantasie
Garantie2 jaar volgens europese richtlijnen
lattenrooster inbegrepenJa
Advies prijs volgens fabrikant€ 499,00

Verzending & Retours

 
Verzending
Wij leveren zoveel mogelijk met onze eigen vrachtwagens. Meestal met 2 chauffeurs die uw bestelde goederen, in samenspraak met u, afzetten op het door u gevraagde adres " achter de eerste deur". Hieronder kan u onze leveringskosten vinden, berekend volgens de totale verkoopprijs van uw bestelling.

Retour
Je hebt 15 dagen de tijd om artikels terug te sturen (via bpost), geteld vanaf de leveringsdatum. Om een volledige terugbetaling te bekomen , moeten de producten ongebruikt zijn en in originele niet geopende verpakking. 

Dit gaat goed samen met

Beoordeling

  • Shirley Mikkers
  • Jim Eman
  • MURIEL TAINMONT
  • Roel Pieters