Bed AXEL 90 x 200cm

Bed AXEL 90 x 200cm

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

 • Bed AXEL 90 x 200cm
 • pictogram bed axel
 • 30% aanbetalen
 • Montage mogelijk!
 • Bestellen op krediet
€ 0,00

Beschikbaarheid: 2 à 4 weken verzonden

Van: € 205,22

Tot: € 509,17

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

Kinderbed AXEL uit den en MDF, lattenbodem en matras zijn niet inbegrepen, geschikt voor een matras van 90x200cm. Optioneel is de bedlade verkrijgbaar die zowel kan dienen als optioneel bed of als speelgoedlade.

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

Details

Stoer jongensbed AXEL, geproduceerd uit massieve den bruin gebeitst met antraciet zwarte panelen. Het stevige bed krijgt nog een extra cachet door de opgeschilderde nummers. Dit unieke kinderbed is geschikt voor een standaardmatras en lattenbodem van 90x200 cm. Aangezien de matras en de lattenbodem niet inbegrepen zijn, dient u deze nog apart aan te kopen. Wij raden u onze matras polysuper en onze orthofix lattenbodem aan. Beide zijn van hoge kwaliteit en perfect geschikt voor alle bedjes die wij verkopen.

Onder dit kinderbed kan u nog de optionele bedlade plaatsen. Deze bedlade kan dienst doen als logeerbed of als opberglade. Deze bedlade kan u als extra optie bij dit kinderbed aankopen. De lattenbodem van dit bedje steunt op vier stevige ijzers die in de hoeken van het bedje aangebracht worden. Dit bedje wordt als bouwpakket bij u geleverd, maar de montage van dit kinderbed is heel eenvoudig aangezien er een duidelijke montagefiche inbegrepen is. Opgelet voor de bedlade hebt u eventueel een matras nodig van slechts 190cm lengte " matras voor bedschuif "


Structuur : Massieve den met MDF ,
Kleur:Zwarte lak en bruine beits
Afmetingen: B/La. 97 cm, H. 75 cm, D/Pr. 209 cm
Montage: Zelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Garantie: 2 jaar

Extra informatie

ArtikelnummerVI-51920
ModelALEX
Materiaalmassief dennenhout
Stijljong wonen, modern

Verzending & Retours

 
Verzending
Wij leveren zoveel mogelijk met onze eigen vrachtwagens. Meestal met 2 chauffeurs die uw bestelde goederen, in samenspraak met u, afzetten op het door u gevraagde adres " achter de eerste deur". Hieronder kan u onze leveringskosten vinden, berekend volgens de totale verkoopprijs van uw bestelling.

Retour
Je hebt 15 dagen de tijd om artikels terug te sturen (via bpost), geteld vanaf de leveringsdatum. Om een volledige terugbetaling te bekomen , moeten de producten ongebruikt zijn en in originele niet geopende verpakking. 

Beoordeling

 • J'ai commandé la salle à manger design grise et blanche laquée VERONA. J'en ...

  Nathalie Van Vaerenbergh
 • Snelle verwerking, snelle levering en goed materiaal voor een schappelijke prijs zeer tevreden ...

  Annick Janssens
 • Heel mooie Tv kast. Correct met foto op de site.

  An arnou
 • Super goede communicatie, super vriendelijke mensen. Het is de 2de keer dat ik er meubels ...

  Jordy