Halfhoogslaper Pingo in massieve den taupe gelakt

Halfhoogslaper Pingo in massieve den taupe gelakt

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

  • 30% aanbetalen
  • Montage mogelijk!
  • Bestellen op krediet
€ 269,00
€ 230,38

Beschikbaarheid:
7 tot 14 dagen verzonden

Halfhoogslaper Pingo in massief den taupe gelakt. Lattenbodem inbegrepen, geschikt voor een matras van 90x200 cm, matras niet inbegrepen.

Details

Populaire halfhoogslaper Pingo taupe gelakt dennenhout. Deze stabiele hoogslaper beschikt over poten van 6,5 x 6,5 cm dik. De lak is op waterbasis en bevat geen schadelijke stoffen. Het bed is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is voorzien van een rechte ladder met brede treden. De trap kan zowel aan de linkerkant als aan de rechterkant gemonteerd worden. De hoeken en latten van de Pingo halfhoogslaper zijn afgerond waardoor het bed uitermate veilig is voor jonge kinderen. Optioneel kan een extra veiligheidskit (2 handgrepen + anti-slip stroken) voor het trapje en een legplankje aangekocht worden.

Daarnaast kan aan deze halfhoogslaper met klittenband een bedtent naar keuze bevestigd worden. Belfurn heeft een ruime collectie bedtenten met kleurrijke designs in het aanbod. Bij het bed zit standaard een rollattenbodem inbegrepen. De grootte van de slaapplaats bedraagt 90x200 cm. Belfurn raadt jou de polypromo matras aan, qua prijs/kwaliteit een uitstekende kindermatras.

Extra informatie

ArtikelnummerVI-PIHSZG15
AfmetingenB/La 209.3 x H 114 x D/Pr 105.3
Gewicht34.0000
ModelPINO
EAN5420070210751
Materiaalmasief dennenhout
Aantal colli2
moeilijkheidsgraad montagegemiddeld. 1 à 3 uur montagewerk. enig gereedschap vereist
Stijlhedendaags, modern
Garantie2 jaar volgens europese richtlijnen
lattenrooster inbegrepenNee
Advies prijs volgens fabrikant€ 269,00

Verzending & Retours

 
Verzending
Wij leveren zoveel mogelijk met onze eigen vrachtwagens. Meestal met 2 chauffeurs die uw bestelde goederen, in samenspraak met u, afzetten op het door u gevraagde adres " achter de eerste deur". Hieronder kan u onze leveringskosten vinden, berekend volgens de totale verkoopprijs van uw bestelling.

Retour
Je hebt 15 dagen de tijd om artikels terug te sturen (via bpost), geteld vanaf de leveringsdatum. Om een volledige terugbetaling te bekomen , moeten de producten ongebruikt zijn en in originele niet geopende verpakking. 

Beoordeling

  • Shirley Mikkers
  • Jim Eman
  • MURIEL TAINMONT
  • Roel Pieters