jeugdkamer ELISA zelf samenstellen

jeugdkamer elisa

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

 • jeugdkamer elisa
 • jeugdkamer ELISA
 • jeugdkamer ELISA
 • 30% aanbetalen
 • Montage mogelijk!
 • Bestellen op krediet
€ 0,00

Beschikbaarheid: 2 à 3 weken verzonden

Van: € 19,36

Tot: € 5.686,50

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

Stel uw kamer zelf samen

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

Details

Deze kinderkamer die de naam Elisa meekreeg is erg stevig en gemaakt uit massief MDF. Alle meubelen van deze kamer zijn wit gelakt met kindvriendelijke lak en versierd met fijne uitgefreesde lijntjes. Deze kinderkamer omvat volgende meubelen: kinderbed, twijfelaar, kajuitbed, stapelbed, bedlade, kleerkast 2 deuren of 3 deuren, nachtkastje, bureau, ladenblok, legplanken en commode 3 laden. Stel via dit dynamisch product zelf uw Elisa kinderkamer samen aan een voordelig tarief.

De verschillende stappen die u even dient te doorlopen :

 1. Maak uw keuze uit de verschillende types bedden van de kamer (kinderbed, stapelbed ... )
 2. Maak uw keuze Lara kleerkast met 2 deuren of 3 deuren
 3. Maak uw keuze uit verschillende meubelen van de kamer, kies minstens 1 meubel (bedlade, nachtkastje, commode ...)
 4. Maak uw keuze uit de verschillende beschikbare matrassen (matras voor het bed of voor het rolbed). Wij raden u de Comfort matras aan omdat deze matras een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft en het meest geschikt is voor kinderen van 6 tot 16 jaar.

Dit kinderbed wordt geleverd met de lattenbodem maar zonder matras. Dit bed is geschikt voor elke standaardmatras van 90 x 200 cm. Daarnaast hebben wij ook nog een kajuitbed Elisa. Aan de beide zijkanten is er een lijntje gefreesd ter decoratie van dit kajuitbed. Bij dit kajuitbed is de lattenbodem inbegrepen en dit kajuitbed heeft standaardafmetingen en is geschikt voor elke matras van 90 x 200 cm.

Als extra bed bieden wij u nu de bedlade van Elisa aan , dit eenpersoonsbed op wieltjes is eenvoudig uit te schuiven als u logés heeft. Het past onder het kinderbed, het stapelbed en het kajuitbed. Dan kan u ook nog kiezen voor het stapelbed Elisa. De zijden zijn verhoogd van het bovenste bed en de ladder is uiterst veilig. De ladder, poten en lattenbodem zijn van massief den.

Als laatste bed hebben wij nog een twijfelaar. Dit bed is geschikt voor elke matras van 120 x 200 cm. Dit bed kan gebruikt worden als eenpersoonsbed of als tweepersoonsbed. De bedlade Lara past niet onder dit bed omdat de lattenbodem in het midden van het bed een poot heeft ter versteviging van de lattenbodem.

In deze kleerkast met 2 deuren heeft u 1 kledingroede links, boven deze kledingroede heeft u nog 1 legplank en dan heeft u rechts nog 4 legplanken. Daarnaast hebben wij ook nog een kleerkast met 3 deuren. In deze kast heeft u 1 kledingroede links en rechts, boven deze kledingroedes heeft u nog telkens 1 legplank en dan heeft nog 4 legplanken over.

Dit is een modern en strak bureau met een zeer groot werkblad. Dit bureau is gelakt met kindvriendelijke lak en is dus uiterst veilig voor uw dochter/zoon. Dan is er ook nog een optioneel ladenblok voor onder dit bureau. De lades van dit ladenblok zijn volledig greeploos door een uitgefreesd profiel bovenaan.

Deze commode is zeer stevig. Uw zoon of dochter heeft drie lades ter hare/zijne beschikking, deze lades zijn zeer stevig en kunnen dus gebruikt worden om schoenen en ander decoratiemateriaal in op te bergen. Verder is er ook een nachtkastje Lara. Dit nachtkastje is net geen volledige kubus. U heeft een kastje met daarin een legplank. Boven op het nachtkastje kan u nog een lamp of andere decoratie plaatsen.

Als laatste meubel van deze kamer kan u ook nog 2 legplanken kiezen om aan de muur te bevestigen. Deze planken kan uw zoon/dochter gebruiken als bibliotheek om zijn/haar schoolboeken of verzamelde boeken die hij/zij graag leest op de stapelen. Deze planken kunnen gemakkelijk aan de muur bevestigd worden.

Hieronder vindt u de afmetingen van de verschillende meubelen :

Extra informatie

ArtikelnummerVI-lara-compo
Afmetingenzie beschrijving
Stijlhedendaags, jong wonen, modern
MateriaalMDF en massieve den
Advies prijs€ 0,00

Verzending & Retours

 
Verzending
Wij leveren zoveel mogelijk met onze eigen vrachtwagens. Meestal met 2 chauffeurs die uw bestelde goederen, in samenspraak met u, afzetten op het door u gevraagde adres " achter de eerste deur". Hieronder kan u onze leveringskosten vinden, berekend volgens de totale verkoopprijs van uw bestelling.

Retour
Je hebt 15 dagen de tijd om artikels terug te sturen (via bpost), geteld vanaf de leveringsdatum. Om een volledige terugbetaling te bekomen , moeten de producten ongebruikt zijn en in originele niet geopende verpakking. 

Beoordeling

 • Heel mooie Tv kast. Correct met foto op de site.

  An arnou
 • Super goede communicatie, super vriendelijke mensen. Het is de 2de keer dat ik er meubels ...

  Jordy
 • EXCELLENT SUIVI DE NOTRE COMMANDE ET GRANDE DISPONIBILITE

  JACQUES CAPELLEMAN
 • Goed klantencontact voor de bestelling en alles keurig netjes op tijd geleverd. In mekaar steken ...

  Philippe Beeckmans