Retourrecht

Bestelling annuleren

 Heb je een bestelling geplaatst maar heb je je intussen bedacht? Dan kan je je bestelling annuleren zolang je de artikelen nog niet ontvangen hebt. Dien je verzoek tot annulering in via het contactformulier op onze site. Let er zeker op dat je contactgegevens correct zijn en vermeld steeds je bestelnummer, klantennummer en/of referentienummer. Zo kunnen wij je snel van dienst zijn

Bestelling retourneren

 Net zoals bij een fysieke winkel, kan je ook bij een online aankoop je product retourneren. Bij Belfurn geniet je een bedenktijd van 14 dagen. Wil je een artikel retourneren? Hou dan rekening met volgende aandachtspunten als je een volledige restitutie wilt:

  1. Artikelen moeten in de originele verpakking retour gestuurd worden.
  2. De goederen moeten ons compleet, onbeschadigd, ongebruikt en niet-bevuild bereiken. Een beschadigd product leidt tot waardevermindering.
  3. Bevestig het retourlabel op de plaats waar het originele label hing. Plak geen extra labels op de verpakking of maak geen extra aantekeningen op de verpakking.

Bij artikelen die gemonteerd zijn geweest, beschadigd zijn of die gebruikssporen vertonen, wordt de schade in rekening gebracht.

Retouradres

BELFURN  (IDEA)
PEDRO COLOMALAAN 10 E
2880  Bornem

Rechtspersoon

ANDISAN NV
Fortsteenweg 52
2970 Schilde
BTW: BE0436.315.106
IBAN: BE55 7512 0871 5344
BIC: AXABBE22