Tevreden of geld terug

Als u niet helemaal tevreden bent met het product dat u hebt ontvangen, garanderen wij u een terugbetaling van het product 15 dagen na de bevestiging van uw retourformulier.

Wij geven de voorkeur aan de terugkeer van een product in plaats van een ontevreden klant of een klant die spijt heeft van zijn aankoop bij Belfurn, daarom geven wij u de kans om het artikel terug te sturen binnen de 15 dagen.

HOE EEN ARTIKEL TERUGZENDEN ?

Het volstaat om het onderstaande formulier in te vullen.

Belfurn neemt contact op met één van zijn transporteurs die het product bij u terug ophaalt en dit wanneer het voor u het beste uitkomt. De terugzending zal worden aanvaard voor de producten die in hun originele verpakking, zonder enig spoor van gebruik en met complete accessoires, handleidingen,... terug gezonden worden. Items die onvolledig, beschadigd of bevuild worden, worden vergoed op basis van hun conditie.

Opmerking: De consument kan zijn herroepingsrecht niet uitoefenen (WER Boek VI art 73) als de producten op maat gemaakt zijn voor de klant (artikelen op maat, ronde hoeken, grootte of specifieke dikte, met tovoegingen of speciale aanpassingen,...) en om hygiënische redenen worden er geen matrassen, kussens, topmatrassen teruggenomen!

Uw persoonlijke gegevens

  • Gebruik datumformat: dd/mm/jjjj

* Verplichte Velden